En lärarspaning på Dremhack

Jag står här upplyst i Webbstjärnans monter, mittemot pågår en blodig och högljudd duell i Counterstrike, i en boxningsring.

Elever, nej, gamers, ungdomar droppar in i vår monter och stannar upp en stund för att får reda på hur man får en snygg, skön kudde. De flesta som stannar upp vill delta, få en egen kudde.

Jag är mer fascinerad av det som sker i gångarna utanför där ”hackarna” går förbi med en panpizza som de värmt på mikrovågsberget, eller de som kommer bärande på luftmadrasser, eller har en tandborste i högsta hugg.

Tidigt i morse berättade de första besökarna att de bara hade sovit i 2,5 timme, eftersom de inte hade fått någon kudde innan vi åkte till hotellet i går kväll. Men de var här först för att få ut sina kuddar och visa upp sina pimpade loggor.

Läraren i mig vill gärna gå in och ställa till ordning när de börjar smågruffas ut i gången, eller när någon kliver in i vårt vardagsrum med mössan på. Jag måste gång på gång bita mig i läppen. Det ska vara så här på Dreamhack.
monterpå dream

2 tankar kring ”En lärarspaning på Dremhack

  1. Pingback: KristinaAlexanderson

  2. Pingback: KristinaAlexanderson

Kommentarer inaktiverade.