Kristinas bloggmanifest

Jag undrar vem vill läsa det här tramset, knappast någon, så bestäm fokus och skriv det där manifestet!

Kristinas bloggmanifest

I min blogg ska jag hylla …ja, vad ska jag hylla?

  • att jag slipper kategorisera
  • att jag slipper etikettera
  • att jag slipper SEO-pack
  • att inget fungerar i Explorer, åtminstone inte i min WordPressinstallation

I min blogg ska jag hylla

  • alla bloggare
  • WordPress
  • mig själv? eller inte!
  • min litenhet och min vilja att få skriva!
  • Twingly, eller så ska jag avslöja konspirationen bakom idéen

I min blogg behövs inga länkar, jo för du är fröken och vill göra rätt! Den står för sig själv som en ensamblogg post i världen, nej nu får du sluta. Du har ju din url som första sida i din presentation på onsdag, se till att vara allvarlig. De kommer ju tro att du är ett nötskal som just kommit ut på vandring…

Jag ska berätta om min resa till att våga försöka blogga själv!