Lyckan är total!

Jag läste just igenom kommentarerna på min projekthandledarblogg, och såg till min lycka att Emelie äntligen hade fått koll på hur många som besöker hennes modeblogg. Läs hennes inlägg Jaaaaaaaa Det är en tillfredsställelse att se att hon inte hade gett upp, och att vi gemensamt tillslut hade löst problemet, och hon fick statistik över besökarna på bloggen.

3328074451_29cdf54924(2)

Jag gick naturligtvis in på hennes blogg för att peppa och gratulera, och det är då min kärlek till mina elever och internet besvaras genom hennes inlägg Skärpning Emelie, i det skriver Emelie öppet, ärligt och rakt på hur hon tror att jag upplever hennes loggbok jämfört med en klasskamrats.

”Inte för att man ska hålla på och jämföra, men alltså stackars dig Kristina som måste läsa min slafsiga loggbok med säkert 10 stavfel i varje inlägg. Jag använder ju knappt stor bokstav, och att göra rubriker och fetstila ord har inte ens varit en tanke hos mig.”

Jag ler lite stilla, för inte ens i min vildaste fantasi har jag jämfört mina elevers sätt att skriva. Bloggen (deras loggböcker) ger mina elever enorma möjligheter att just vara personliga i sitt uttryck och i sin stil, och det gillar jag.

Så Emelie, sluta vara så självkritisk. Din stil är underbar! Text på nätet ger mig som svensklärare lite andrum, och det är jag glad över.

2 tankar kring ”Lyckan är total!

  1. Pingback: KristinaAlexanderson

  2. Pingback: KristinaAlexanderson

Kommentarer inaktiverade.