En twitteranalys är på plats

Jag bestämde mig för att gör ett tweetcloud för att se om det skett någon förändring i mina samtal på twitter, och sedan jämför med de tidigare, men icke: inte, till, bara är mina favoritord.

Tråkigt. Jag som tycker att jag försökt vara positiv, och medveten i användandet av ordet inte, eller att inte använda inte, men icke lyckades jag med det.

~drip-”?”~ by Viamoi CC (by,nc, nd)

Jag undrar än en gång hur använder jag ordet inte,varför är inte mitt favoritord på twitter? Kräver mer eftertanke, kanske mer tid… Jag jobbar på att bli mer positiv, se möjligheter inte hinder, nu gäller det att komma igång med arbetet för dagen…

2 tankar kring ”En twitteranalys är på plats

  1. Pingback: KristinaAlexanderson

  2. Pingback: KristinaAlexanderson

Kommentarer inaktiverade.