I London och insikterna växer

Sitter just i hotelllobbyn på vårt Hotell i London, och inser att jag har hela morgonen försök att ta mig ut på nätet, allt för att jag ska kunna följa det som händer i min verklighet online. Dessvärre är det skralt med trådlösa nätverk både på BETT och här på hotellet, så att vara här är en övning i att anteckna och reflektera utan att göra det i ett socialt sammanhang, dvs utan att blogga, twittra eller facebooka.

Jag kan inte heller läsa min mejl, och fasar lite över inboxen både på skolan och på jobb, men det får jag ta tag i på måndag. För nu är jag online, och har tänkt blogga kort om vad jag upplevt.

Jag borde känna mig bekant och säker, eftersom jag som aldrig saknat en uppkoppling i hela mitt liv, men nätet och de möjligheter som nätet medför är enorma, frågan är hur de påverkar en, kanske har jag mer tid för reflektion nu? Vi får se. Jag kommer i några korta inlägg att berätta kort om Bett och vad jag upplevt där.

2 tankar kring ”I London och insikterna växer

  1. Pingback: KristinaAlexanderson

  2. Pingback: kalexanderson

Kommentarer inaktiverade.