Min och din rätt att vara stolta

Jag läser Anne Marie Körlings ”Mina rättigheter” underbart…

”Jag har rätt till min särprägel och ska prisas för den. Jag har rätt att vara lite annorlunda, lite fantasiletare, lite verklighetsundrande, lite vem-är-jag-funderingar, min långsamma inlärning, min snabba inlärning, mina priser i det bästa jag vet, mina world-of-warcraftkunskaper.

Jag har rätt att uppleva att jag har och förstår rätt i en värld där det mesta bedöms som fel.”

Jag vill också tillägga att

Jag har rätt att vara stolt över att du är stolt. Jag har rätt att berätta för alla att jag är stolt, över dig och över det du har gjort. Jag har rätt att tala om för alla att du är bra. Och du har rätt att få ta del av det utan att behöva skämmas, utan att behöva förminskas och få höra att du bara gör det för att…

Jag har rätt att få bekräftelse för det jag har gjort, och jag har rätt att ge dig all bekräftelse för att du är stolt över dig själv, ditt arbete och din resa.

Jag har rätt att vara stolt, och jag har rätt att få tala om att de du gör är bra. Jag har rätt att få veta att det jag gör är värt något, för någon, för dig! Jag har rätt att få stå bakom dig och hylla dig och din insats.

Tack Anne Marie

Libertad by Olga Diez CC (by, nc, sa)

4 tankar kring ”Min och din rätt att vara stolta

  1. Pingback: KristinaAlexanderson

  2. Pingback: KristinaAlexanderson

  3. Pingback: Cecilia Bengtsson

Kommentarer inaktiverade.