En stycke med skiljetecken

Veckans unblock handlar om:

att göra ett stycke med följande skiljetecken : ; – ? ( ) !

Det kändes som en utmaning, min text blev ett stycke. De kommer inte i den ordning som angetts i uppgiften, men lite fri måste jag ju får vara…

Väntan vid Dramaten

”Jag står här; hon står där. Det är kallt (fryser hon?). En man stannar, lägger sin hand över hennes mage, med kärlek, som undersöka om hon fryser. Jag lyfter telefonen: tuuut, tuuut, tuuut… Fingrarna fryser. -Mona (ska jag säga kalexanderson, eller vet hon vad jag heter?) -Jag kommer! (Finns det flera entréer?) Vi väntar, ser att han får sällskap (förälskade?). Jag tittar mot henne som han strök värmande över magen. Hon står där; jag står här.”

Kristina

Läs Monas Unblocking – ett stycke skiljetecken,


3 tankar kring ”En stycke med skiljetecken

  1. Pingback: KristinaAlexanderson

  2. Pingback: KristinaAlexanderson

  3. Pingback: Unblocking – ett stycke skiljetecken « MonaWallin

Kommentarer inaktiverade.