Källhänvising i Power Point @opedagogen

Jag har just fått en fråga om hur gör du källhänvisningar i en PowerPoint till en Creative Commons källa, har med hjälp av Mathias Klang försök förklara, men för dig @opedagogen gör jag ett inlägg med bild.

Se anteckningsfältet under bilden… Lycka till! /kristina

6 tankar kring ”Källhänvising i Power Point @opedagogen

 1. Pingback: KristinaAlexanderson

 2. Pingback: KristinaAlexanderson

 3. Öpedagogen

  Hihihi – då missförstod jag. Mattias inlägg förstod jag hur bra som helst men trodde att jag skulle se ytterligare något :D. Så kan det gå!

  1. Kristina Alexanderson Inläggsförfattare

   Du vet att du får använda bilder som är skyddade av copyright i din presentation i klassrummet, vi lärare har ett sånt avtal, gäller inte elever, de måste be om lov, titta på Kolla Källlans lärarguide om upphovsrätt. Du får dock inte lägga upp PowerPointen på nätet, då måste du ha tillstånd från upphovsmannen.

   Kristina

 4. Pingback: KristinaAlexanderson

Kommentarer inaktiverade.