Det är stort…

Idag har jag träffat en grupp entusiastiska lärare, som tillsammans med mig tagit sina första trevande steg ut på webben på ett nytt sätt. De fanns kanske de i gruppen som för första gången bäddade in ett klipp från Youtube, som för första gången prövade att skriva i en blogg, göra en länk, publicera en bild på nätet, som för första gången tog steget in på nätet inte bara som konsumenter utan även som skapare, och skribenter…

Och de gjorde med en sån glöd, en sån vilja, en sån styrka att det inte fanns någonting som kunde stoppa dem. Det fanns inget som kunde stoppa dem i deras vilja att lära, att utforska, att börja använda nätet på ett nytt sätt i undervisningen.

Det är stort, och den entusiasmen vilja och lusten som fanns i denna grupp gör mig rörd, och stolt över att jag var där…

Till er mina bloggare på bloggaiskolan har jag lagt upp mina första blogginstruktioner, som skapades till mitt första bloggprojekt i Svenska B.

De ligger inbäddade nedan, klicka på email, så kan du mejla instruktionerna till dig, du kan också enkelt ladda ner dem.

Romanblogg Instr

Romanbloggarna hittar du här:

2 tankar kring ”Det är stort…

  1. Pingback: KristinaAlexanderson

  2. Pingback: KristinaAlexanderson

Kommentarer inaktiverade.