En efterlysning…

Jag och Mona Wallin har varje vecka en liten unblock-utmaning, nu efterlyser vi fler som vill vara med och skriva med oss för att 

  • få loss sin blockering, eller
  • få skriva tillsammans med andra,
  • det är himla skoj…

Det hela är helt kravlöst, varje måndag bläddrar Mona i Writers Block, vilket i mångt och mycket är just vad det låter som ett litet block med olika skrivövingar som ska få igång skrivandet, eller hålla igång skrivandet…

Jag kan bara prata för mig själv, men jag tycker att det är en rolig utmaning och ser fram emot måndagarna när jag ska få ett nytt tema, en ny liten spännande skrivuppgift, men jag skulle tycka att det vore ännu roligare om vi blev fler som deltog, och där vet jag att jag pratar för Mona också som i fredags twittrade…

Så känner du minsta lust, vilja intresse haka på, och skriv du med…

 

Veckans ord är Voyeur och så har vi en liten bild till…

 

3 tankar kring ”En efterlysning…

  1. Pingback: KristinaAlexanderson

  2. Pingback: KristinaAlexanderson

  3. Pingback: monawallin

Kommentarer inaktiverade.