En Voyeur ii

Inför veckans unblock har jag funderat mycket och ännu mer, i sökandet efter texten, och infallsvinkeln så ramlade jag över följande bild…

my grandfather and I by Wrote CC (by nc)

Jag kände mig verkligen som en voyeur (tjuvkikare), en åskådare, och en betraktare, men insåg att bilden i sig fick mig att fundera kring alla betraktare, som den har.

Bilden är en bild av ett fotografi, som föreställer en pojke, en kamera och en farfar/morfar, som tittar mot en fotograf, som avtecknar sig som en tydlig skugga över bilden. Bilden har dock inte bara mig som betraktare. Det finns så många fler, dels fotografen som har tagit bilden av fotografiet, dels fotografen som tar fotot på pojken med kameran, men också pojken och morfadern/farfadern som betraktar fotografen till bilden och oss som betraktar dem.

Det är en bild med många betraktare, en bild för en voyeur… utifrån den föddes sedan min text…

2 tankar kring ”En Voyeur ii

  1. Pingback: KristinaAlexanderson

  2. Pingback: KristinaAlexanderson

Kommentarer inaktiverade.