Tankar inför att skriva om min värsta vana

Put Chocolate Pudding on the Top Shelf !! by RIPizzo CC (By, nc, nd)

Hela dagen har jag vridit och vänt på veckans unblock, funderat hit och dit, pratat med mig själv tänkt till och tänk upp och ner, och till slut har jag insett att denna uppgift är mig övermäktig. Jag som tyckte att det var jobbigt att skriva kärleksbrev offentligt, men att skriva om sina värsta vanor som att jag blir:

  • arg när jag ska städa, eller
  • att jag samlar på mig mycket papper, som jag har svårt att slänga eller
  • att jag tycker det är hopplös svårt att låta bli att vara ”duktig” eller
  • att jag pratar för mig själv i bilen, på kontoret, när jag är ensam eller
  • att jag hatar att bli kallad präktig eller
  • att jag helst undviker att skriva om mina värsta vanor offentligt

Det är ju sånt som jag inte vill att alla ska veta om, eller som jag ens vill tillstå för mig själv. Dessutom skulle jag vilja skriva om mina ovanor i form av en berättelse, och då skulle ni tycka att jag var ännu mer odräglig. Då skulle ni tänka, usch vilken självupptagen person hon är: pompös och självgod.

Det går inte, nej dagens unblock är en knivig en.

2 tankar kring ”Tankar inför att skriva om min värsta vana

  1. Pingback: KristinaAlexanderson

  2. Pingback: KristinaAlexanderson

Kommentarer inaktiverade.