Dagens uppgifter och lite andra tips

Hela min dag har varit full med skrattande lärare, och skolbibliotekarier (såklart, jag hade äran att ha en skolbibliotekarie med idag med)… De har suttit i föreläsningssalen med varsin dator framför sig och prövat och smakat på verktyget WordPress, för att de ska kunna blogga med sina elever i skolan.

Dagen avslutades med att jag gjorde en animoto med dem som huvudpersoner, och lovade att lägga upp den på en sida med tips på material som de skulle kunna ha användning av, när de fortsätter sina resor ut på nätet…

Så till er, och alla andra som kanske vill hitta några tips rekommenderar jag sidan som heter till Nadia

6 tankar kring ”Dagens uppgifter och lite andra tips

 1. Pingback: KristinaAlexanderson

 2. Anita

  Det är underbart med en inspiratör som lättsamt och klokt delar med sig av såväl erfarenheter som kunskap och, inte minst, ställningstagande för vad som är viktigt för våra elever.

  Jag behöver din hjälp! Jag har valt ett tema som har en sida som heter Home. Den vill jag ta bort men jag hittar den inte. Jag vill också kunna skriva kommentarer, dvs blogginlägg på alla mina tre sidor, var ställer jag in på vilken sida kommentaren ska hamna? Slutligen, vad heter låten du valde till animoton? It only takes time, så fyndigt!

  1. Kristina Alexanderson Inläggsförfattare

   Det var många frågor, Homesidan ligger i temats inställningar vill du ändra de, så måste du gå in och redigera lite i koden, eg inte svårt, men lite mod krävs, och lite dektektivarbete.

   2. KOmmentarer på alla sidor jag förstår inte riktigt, får surfa in och kolla, vad du menar…

   3. Låten jag ska kolla A Question Of Time, finns på Animoto, tyckte det passade 🙂

   Tack!

 3. Cecilia Bengtsson

  Härligt med skrattande och positiva lärare (och skolbibliotekarier) Ja, ja titeln är inte så noga 🙂 Kul att se animotfilmen, den säger mer än en del om dagen!

Kommentarer inaktiverade.