Internet skapar enorma möjligheter

”Att lyssna är att äta med öronen.
Var glad åt hungriga öron!
Var glad åt hungriga sinnen!
Lyssna också med ögonen,
Lyssna med smaken, känseln och hela
kroppen.”
Av: Sandro Key-Åberg (1922-1991)

Jag håller just på att arbeta med att förbereda mina elever för den sista uppsatsskrivningen och den sista taluppgift som de kommer att ha tillsammans med mig under sin skolgång, sedan är det slut. SLUT!

Det handlar om Nationella provet i svenska B, och min S3:a och jag ska efter påsk går igenom hur de ska göra den muntliga delen av talet, och här kommer min hyllning till Nordiska språk i Uppsala, för att ni faktiskt valt att göra elevlösningar på taluppgifter tillgängliga, att ni har frågat, och fått tillstånd av de elever som spelats in och att ni har lagt upp dessa exempel på er webbplats.

Jag bara hoppas att alla, elever, lärare och föräldrar tittar på talexemplena  för de är så bra, tydliga och lärorika. Ett nöje att se att Nordiska språk i Uppsala använder teknikens möjligheter, mer sånt!

3 tankar kring ”Internet skapar enorma möjligheter

  1. Pingback: KristinaAlexanderson

  2. Pingback: KristinaAlexanderson

  3. Pingback: Niklas Karlsson

Kommentarer inaktiverade.