Hur hanterar skolan konflikter?

Idag har jag ett inlägg på Internetdagarna med titeln Lärare måste sluta skylla på Internet när de inte klarar av konflikthantering. Inlägget är en intervju med Linda Svanberg, och har som utgångspunkt mina funderingar kring:

Hur för lärare samtal omkring Internet och konflikter? Det är en fråga som jag har grubblat över de senaste dagarna, i synnerhet då media här eller här tar upp exempel med lärare och skolor som inte tar sitt ansvar, inte agerar i de skolkonflikter som har flyttat till eller från Internet.

Linda berätta öppet och tydligt hur hon arbetar med konflikthantering tillsammans med sina elever. Läs inlägget…

2 tankar kring ”Hur hanterar skolan konflikter?

  1. Pingback: KristinaAlexanderson

  2. Pingback: KristinaAlexanderson

Kommentarer inaktiverade.