”En roadshow”, eller ”en eldsjälarnas cirkus”

Christina Stillie, som driver Punct, är lika intensiv som klok och när hon kontaktade mig och sa jag har en idé som jag skulle vilja pröva på dig.

Min tanke är att skapa en dag för lärare full konkreta ge tips om hur man kan arbeta med ikt i skolan. De ska gå därifrån och känna, är det inte måndag snart så att jag kan komma igång. Nu, på en gång. Jag vill att det ska vara på en klassrumsnivå och jag vill att du är med.

Jag satt där och tänkte äntligen! Inte bara teorier och tankar om såhär skulle ni kunna göra eller en rapport säger det här eller det här, utan ett riktigt möte mellan kollegor, kring hur vi kan arbeta med ”ikt” i klassrummet.

Christina fortsatte, och

Jag vill att det ska vara en dag med ett startfält med ”riktiga eldsjälar” som kan visa och ge konkreta tips, som visar att ikt inte är svårt, att det inte är teknik, utan att det är pedagogik. Kan du hjälpa mig med det?

Naturligtvis sa jag ja, och Christina satte sin idé i rullning och idag blev det på riktigt… till hösten ska jag, Marie Linder, Josef Sahlin, Peter Ellwe, Sandra Wissting och Mats Larsnäs ut på en roadshow: KLICKA HÄR.

Vi ses väl… det kommer att bli en eldsjälarnas cirkus, som du inte får missa.

11 tankar kring ””En roadshow”, eller ”en eldsjälarnas cirkus”

  1. Pingback: KristinaAlexanderson

  2. Pingback: KristinaAlexanderson

  3. Pingback: KristinaAlexanderson

  4. Pingback: KristinaAlexanderson

  5. Pingback: marie linder

  6. Pingback: punct

  7. Pingback: Christina Stielli

  8. Pingback: Josef Sahlin

  9. Pingback: qpaqex

  10. Pingback: Tomas Nyberg

Kommentarer inaktiverade.