Ett svar från Stéfan som gör mig glad

Jag sitter och förbereder mig för en presentation på Medioteket om Wikipedia i skolan och eftersom jag är en så stolt fantast av Stéfan Le Dus bilder av Stormtroopers 365Flickr.

(unreleased) Imperial Valentine by Stéfan CC (by, nc, sa)

En del av hans bilder är skyddade av copyright men de flesta ligger under Creative Commons, härom kvällen tog jag mig i kragen och skickade ett mejl till Stéfan och frågade om jag får lov att använda även de bilder som ligger under copyright till mina presentationer. Och jag fick ett svar som får mig glad, lycklig och alldelens full av …

Nu tar jag mig friheten att citera ur det svar jag fick, eftersom det gör mig så glad

You can use any picture from the series. /…/ for the kind of use you’re doing there’s no problem.
Thanks a lot for asking my permission, I’m happy to see that some people actually care about the copyright notices!

Sedan berättar Stéfan att de bilder som ligger under copyright gör det av ett skäl, nämligen att de är till för att användas i kommersiella sammanhang, till professionella webbplatser och bilder i tidningar tidskrifter etc, men jag får använda dem för mina presentationer. Tänk vilken generös gest, sånt gör mig glad!

Tack Stéfan och Mathias, som fick mig att ta mig i kragen.

2 tankar kring ”Ett svar från Stéfan som gör mig glad

  1. Pingback: KristinaAlexanderson

  2. Pingback: KristinaAlexanderson

Kommentarer inaktiverade.