Creative Commons på film

Tänk vilken grej Vad en lärare behöver veta om Creative Commons 14 filmer med Mathias Klang om Creative Commons, och om man inte vill se alla så finns det en kort sammanfattande version. Det blir mycket av ordet Creative Commons om man tittar på alla fjorton (och jag vet) men de ger också kunskaper licenssystemet.

Den som jag tyckte var mest intressant vad den om upphovsrätten bara är ett i-landsproblem, så spana in den

En annan som jag gillar mycket också är den om likheterna och skillnaderna mellan Creative Commons och Copyleft, som avslutas med orden ”Du behöver inte ens tro på öppenhet, och kan fortfarande använda en Creative Commons licens”. Tänk själva vilken grej!

Men jag gillar även den om Varför ska jag ge bort det jag har skapat? Den borde alla se! SE den! ”Vi laddar ner filen och köper sedan boken… Ge bort filen, så köper de boken”

Äsch kolla in alla! 😆

2 tankar kring ”Creative Commons på film

  1. Pingback: KristinaAlexanderson

  2. Pingback: KristinaAlexanderson

Kommentarer inaktiverade.