En lärare som inspirerar mig

Det här inlägget är tillägnat alla de engagerade lärare jag mött och i synnerhet Martin Fernström.

Jag träffade Martin redan i höstas, när vi på Webbstjärnan åkte ut till Årstaskolan för att titta på deras kunskaphubb. Jag minns att Martin är satt i soffan och pratade engagerat om filmerna som han spelat in, om mattefilmerna. Jag minns att han ständigt tittade på sin telefon, och berättade att han snart skulle få en bebis.

Där i höstas berättade Martin för mig som i förbigående: ”Jag har en bokblogg tillsammans med min sexa, kan inte du spana in den.”

Visst spanade jag in den redan då, och har med jämna mellanrum spanat in deras blogg för att se vad som händer med den. Jag ser har iakttagit hur eleverna vuxit, skrivit till varandra i engagerade inlägg. Det är underbart att se eleverna resa och utveckling och att det dokumenteras så tydligt som med en blogg.

Nu har jag blivit inbjuden att gästblogga där, det är stort, väldigt stort. Jag har just publicerat mitt första inlägg.

Jag har också fått reda på att eleverna i Martins sexa ska ha ett samarbete med en annan klass i Ystad som bloggar om sin läsning med på Backabloggen. Jag hoppas i mitt stilla sinne att jag ska få åka ut till Årsta och träffa dem, auskultera och få vara med en dag i deras vardag.

Jag får säga som Martin: ”May the force be with you!”

8 tankar kring ”En lärare som inspirerar mig

  1. Pingback: Anne-Marie Körling

  2. Pingback: KristinaAlexanderson

  3. Pingback: Anne-Marie Körling

    1. Kristina Alexanderson Inläggsförfattare

      Då ska jag berätta men bara för dig 🙂 Det är enkelt du installerar ett tillägg, eller ett plugin som heter wp-cumulus och sedan installerar du det och aktiverar det. så lägger du till det bland dina widgets. Så har du ett moln du med Lycka till! Säg till om det inte fungerar så gör jag ett inlägg om det behövs 🙂

Kommentarer inaktiverade.