Låt dina ord flyga på ett moln, @korlingsord

På min blogg har jag en widget som gör att alla mina etiketter svävar som i ett moln, mina ord svävar som lätta moln, och alla som vill läsa om något speciellt kan i molnet välja en rubrik. Det är det här molnet som jag tänker på:

Min goda vän, systra mi, vill också ha ett moln, så att hennes tankar, ord, innehåll också kan sväva, lyfta och flyga ännu högre, så det här inlägget är till för att hon ska få till ett eget moln på sin egen blogg 🙂

Allt började med att Anne Marie började med att  smickra mig på twitter.

”Hur kan jag göra samma. Du har en så fin blogg. Den tycker jag mycket om. A-M.

Det är enkelt sa jag, det är bara att installera ett plugin som heter wp-cumulus. Imorse kom en önskan om en lite mer utförlig instruktion, så för dig systra mi, här kommer steg för steg hur du gör.

 1. Du går till rubriken ”tillägg” i admin-panelen (där du bloggar)
 2. Sedan klickar du på lägg till nytt, och skriv in WP-cumulus i sök formuläret, kom upp som första träff för mig (se nedan)
 3. Du installerar tillägget och aktiverar det.
 4. Titta sedan under menyn Inställningar finns en ny rad som heter ”wp-cumulus” och ändra hastigheten, det går lite fort om du inte ändrar
 5. Sedan går till till menyn utseende, widgets och lägger till widgeten wp-cumulus och vips så ska den ligga där bland dina andra menyblock

 6. Titta på utsidan och vips så ska du också ha ett moln 🙂

Så låt ditt innehåll få luft och vingar och börja sväva i den virtuella rymden, så vi alla kan se dem

6 tankar kring ”Låt dina ord flyga på ett moln, @korlingsord

 1. Pingback: KristinaAlexanderson

 2. Pingback: KristinaAlexanderson

 3. Anne-Marie Körling

  Tänk … och du vet… jag är så oändligt lättrörd. Jag får tårar i ögonen. Men det är glada tårar. Jag tycker om små omsorgsgåvor och du har precis givit mig en. Du ser mig inte men jag ler och så … torkar jag mina kinder. Tack!
  A-M

 4. Anne-Marie Körling

  Som lärare får du inte följa den formativa processen utan får se det summativa resultatet på min blogg. Jag kan få underkänt och det bästa med det är att jag själv får kunskap om det. Sådana prov är de bästa. A-M

 5. Pingback: Jag har lyckan att vara Körlings gästarbetare… « Anne-Marie Körling

Kommentarer inaktiverade.