Farmor Gun värmde våra hjärtan #msmboras

Farmor Gun och Linda i Borås

Mötesplats Sociala Medier i Borås fanns det en person som stod ut mer än alla andra och det var Farmor Gun, som berättade om Borat filmen som hon sett tillsammans med en god vän, men då hon inte förstod vad som var roligt så lånade hon en bok om humor och lärde sig att Borat handlar om satir.

Farmor Gun imponerade, tänk vilket språkrör för sociala medier, så engagerad och vilken otrolig eldsjäl en sådan borde varje politiskt parti ha. Hon pratade så öppenhjärtigt och ärligt om sin resa från att inte vara online till att bli aktiv i Piratpartiet. Hon värmde verkligen mitt <3 och Lindas hjärta och vi fick avsluta kvällen i hennes sällskap och prata politik.

Sedan vill jag kasta ut några av Gun Svenssons ”one-liners”

”Om man tror människor om gott då får man det tillbaka”

eller

”På nätet vill jag ses som medborgare inte som kund!”

eller

I en demokrati måste informationen vara fri!

2 tankar kring ”Farmor Gun värmde våra hjärtan #msmboras

  1. Pingback: KristinaAlexanderson

  2. Pingback: KristinaAlexanderson

Kommentarer inaktiverade.