En liten egoboost, min blogg ligger på Lärarnas nyheter…

För flera veckor sedan damp det in ett mejl i min inbox från Lärarnas nyheter som frågade om de fick ha min blogg bland sina lärarbloggar. Smickrad och hedrad att vara få vara med på deras sajt svarade jag naturligtvis ja, min lilla blogg, om mitt lilla lärarskap, på lärarnas tidnings sajt, oj det var inte illa.

Tänkte inte så mycket mer på det, skulle ha bloggat om det, men glömde bort, annat kom emellan. Tills idag då ett nytt mejl damp ner i inboxen om att de hade en widget man kan bädda in på sin blogg. Jag tänkte bra idé då har jag lite bättre pejl på deras nyhetsflöde…

I samband med det spanade jag naturligtvis in deras sajt och vad ser jag, om inte min egen bild bland deras puffar, en liten lagom egobooost så här på tisdagskvällen…

9 tankar kring ”En liten egoboost, min blogg ligger på Lärarnas nyheter…

  1. Pingback: Claes Nyberg

  2. Pingback: KristinaAlexanderson

  3. Pingback: Mats Lindholm

  4. Pingback: Linnéa

  5. Pingback: Claes Nyberg

Kommentarer inaktiverade.