Jag är visst en twittrare, nu även i tryck!

Förra veckan kom den hem i brevlådan, katalogen för bok och biblioteksmässan. Det var väl egentligen ingen nyhet, men jag kikade naturligtvis först på det seminarium, den panel som jag har blivit inbjuden att delta i.

Det är som när jag tittar på fotografier. Jag tittar först på bilderna som föreställer mig och undrar: Vem föreställer bilden? Är det jag?

Jag läser alltså om seminariet som jag ska vara med i, för jag kan inte låta bli, och mest läser jag om mig själv…

Vem är jag?

Jag undrar: Är det jag?

Kristina Alexandersson [ska vara med ett ”s”] lärare, föreläsare och twittrare

Jag är nu i tryck en officiell twittrare? 😆

Panelen som jag ska vara med i handlar om Sociala medier och bibliotek ligger på torsdagen den 23 september 11.00-11.45. Jag ska inte vara ensam utan samtala med Unni Drogge, Rasmus Fleischer, Anna-Stina Axelsson, Sara Kjellgren. Det kommer att bli spännande…

8 tankar kring ”Jag är visst en twittrare, nu även i tryck!

 1. Pingback: KristinaAlexanderson

 2. Anna-Stina Axelsson

  Jag trodde det var officiellt att du är en ”twitterdam”? 😉 Ska bli kul att delta i samma panel och ffa allt höra vad ni andra ska säga om sociala medier och bibliotek! Själv vet jag ju vad jag tycker. / Anna-Stina som också är föreläsare och twittrare

 3. Plura

  Precis så är! Även om jag inte kommit så långt så jag än är twittrare.

  Men varje gång jag ser mig själv är jag ivrigt där och läser vad jag skrivit själv eller om jag ska uppträda, vad har andra skrivit. Är väl ett männskligt drag av naturligt navelskåderi. Problemet blir väl om det slår över i narcissim…

  Men det är väl varje offentlig persons livsluft.

 4. Pingback: rasmusfleischer

Kommentarer inaktiverade.