Hemma hos systra mi

I tisdags fick jag njuta av Anne-Maries lägenhet, en lång stund, en alldeles för kort stund, tillsammans med systra mi. Hon är en av de där lärarna som jag beundrar, imponeras, vill förstå, vill vara nära, vill bejakas av, vill vara i närheten av. Hon är en förebild som lärare, som kvinna, som människa!

Anne-Marie sprudlade av energi, glädje och närvaro.

Åh va jag är stolt över att hon, kallar sig för systra mi! Jag fick gå runt botaniserade, studerade, hittade bokstäver här och där, såg att kärleken till typografin, formen, orden den delar vi. Vi fick tid för att planera ett bloggprojekt tillsammans, som jag vill göra starta helst nu! Men vi ska, vi har bestämt, vi kommer att…

I hennes kök finns ett kylskåp precis som hos många andra, men hennes kyl är full av ord! Det är fullt med Körlingsord hemma hos Körling.

Låt mig berätta om mötet hos Anne-Marie med bilder:

Hennes kylskåp… Kan man låta bli att bli förälskad!

kylskåps ord

Lite detaljbilder…

Korlingskylskåpwords

kylskåpsord hos Körlingmemory

Sedan vår gemensamma kärlek till bokstäverna och mumin, och den finaste vännen som sitter i fåtöljen

A B Cthe best friend

mumin behind the door

Jag lovade visst något mina bokstäver är du med lite bokstäver från mig, så här ser mina eller de som nästan är mina ut…

The name of the box

letters

6 tankar kring ”Hemma hos systra mi

 1. Hanna Johansson

  Inspirerad! Ska också ut och köpa fina magneter och kylskåpspoesi! Så lite som kan göra en glad i vardagen!

 2. Anne-Marie Körling

  Vi ska göra våra projekt ihop. Och flera pedagogiska möten i Körlings kök – Jag värms av dina ord. Och de där bokstäverna vill jag ha… tack för ordet… Systrami… A-M

 3. Pingback: Hemma hos mig – det ser ni hos någon annan! « Anne-Marie Körling

 4. IT-mamman

  Hemma hos Körling är det speciellt. Precis som hon är speciell. Speciellt medmänsklig. Där tänks många stora tankar. Och vi får vara med!

 5. Pingback: Nätetiketterna – etiketterna på nätet och hur är jag där – något om källförälskelse | Anne-Marie Körling

Kommentarer inaktiverade.