På tal om bloggar som pedagogiskt verktyg

Jag fick ett mejl, vem får inte det tänker du! Men det var inte vilket mejl som helst, eller från vem som helst det var från Carl Heath, ja du vet han som arbetar för GR Utbildning i Göteborg med spelpedagogik, och han som har bloggen På tal om och till den producerar en podcast varje vecka. Tänk dig!

I vilket fall som helst så stod det följande i mejlet:

Just nu är jag lite sugen på att göra ett program som handlar om bloggar och bloggande. Både att blogga som lärare, vad det ger tillbaka. Men också att använda bloggen som pedagogiskt verktyg. Är det något som du skulle vara intresserad av att vara med kring?

Hur skulle jag kunna säga nej, det gjorde jag inte! Idag så publicerade Carl podcasten som jag är med i. Den heter Program 14 Blogg och twitter som pedagogiska verktyg.

Jag lyssnade igenom programmet och insåg att jag borde gjort min läxa, följande url:er kan behövas:

Jag insåg att jag glömde att berätta att det är superskoj att blogga både med elever och som lärare! Lyssna på podcasten! Fråga kommentera gärna här och på Carls blogg 🙂