Internet ger enorma möjligheter, för alla…

Jag är lycklig, tänk att det finns de som BrianKotts, som kväll efter kväll skickar länk efter länk till lilla mig, igår var det en fantastik film, jag skrattade högt. Tänkte hur ser mina twittervänner på mig egentligen, 😆 Bifogar filmen för er som missade den eller som inte twittrar 🙂

Idag fick jag tips om en enorm sajt Critical Past med bilder, filmer från amerikanska arkiv, och lyckan är fullständig, och jag blir alldelens till mig. Åh, vilken sajt, och än bättre att BrianKotts tänker på mig. Jag sätter mig och riktigt virtuellt gräver jag ner mig i sajtens alla vindlingar och dess innehåll, ett bild och filmarkiv som heter duga.

Sedan slår det mig, vem står bakom detta? Vem är ägaren till allt detta material, och jag surfar in på About sidan och läser följande:

CriticalPast.com was formed by a team of archival research, film, and Internet professionals, working together to create one of the largest privately held online archival footage sources in the world. The collection spans thousands of hours of video, millions of still photos, and continues to grow. It is easily searched by professionals and non-professionals alike, and placing an order for footage or photos is simple and straight-forward.

Drawn largely from U.S. government agency sources, the clips and images in the CriticalPast.com collection are available for license without the clearance concerns encountered when ordering from typical stock footage providers. Our world-class storage and hosting environment and unique image processing algorithms allow us to instantly transcode our full-resolution moving images into your desired format on demand, filling your order in minutes instead of days or weeks. Our still photos are also available for download as JPEG files, or you may take advantage of our professional photo printing services and have prints delivered right to your door.

Ett privat arkiv online, tänk om våra gemensamma arkiv också kunde vara tillgänglig online som Critical past, det vore grymt! Om det går eller inte vet jag inget om, men jag tror och vill att det ska gå för jag är totalt förälskad i detta digitala arkiv!

3 tankar kring ”Internet ger enorma möjligheter, för alla…

  1. Pingback: KristinaAlexanderson

  2. Pingback: KristinaAlexanderson

  3. Pingback: Kul reklamkampanj från Sony Vaio #reklam — Doktor Spinn

Kommentarer inaktiverade.