Sommarlov innebär summering, tänk vilket år…

Jag sitter och tänker tillbaka på ett otroligt läsår, ett otroligt skolår, ett webbstjärne-år, och tänker detta är inte sant. Tänk vad jag har lärt, och vad många jag lärt känna, som lärt känna mig. Men vi börjar i skolan, och jag inser att för ett år sedan började jag min handledarblogg, som nu ligger i träda i väntan på nya elever, nya projekt. Ett märkligt projekt som uppstod ur en elevkommentar:

Jag tycker att ett bra alternativ är att läraren bloggar ch ger oss underlag den vägen och så har vi elever diskussioner i skolan. Personligen tycker jag att det är mycket roligare att läsa bloggar än att skriva dem.

Ludwig Svennerståhl

Han utmanade mig, och fick mig att inse att blogga som undervisande lärare kunde vara en möjlighet, och handledarbloggen föddes. Ett otroligt praktiskt sätt att handleda och skapa förutsättningar för alla att ta del av mina råd, och insikter.

Tänk vad jag har hunnit med vid sidan av skolan och Webbstjärnan som mitt fantastiska uppdrag för Kolla Källans idélåda, och alla resor som jag gjort med Webbstjärnan, och alla möten, jag måste skriva upp, och göra en katalog (tack för tipset Anne-Marie).

Jag tänker tillbaka på tiden innan PowerPoints, innan allt det här och allt det andra. Det var en annan värld i ett annat liv i en annan tid. Tack Pernilla för att du tog mig med på den här resan, på det här äventyret, och tack ni alla andra som möter mig och mina nyfikna frågor, min vilja att veta ta reda på mer och undersöka livet och verkligheten i och utanför skolan.  Men mest tack till Pernilla, du är bara BÄST!

4 tankar kring ”Sommarlov innebär summering, tänk vilket år…

  1. Pingback: KristinaAlexanderson

  2. Marie Linder

    Heja Kristina! Du är fantastisk! Ja, visst har det varit ett härligt år. Och nog känns det som att det här är bara början …

Kommentarer inaktiverade.