Jag har tänkt köra en sommarserie

Jag har ju året bloggat lite här och lite där, och på sommaren ska man ju vara ledig, ta igen sig och njuta. Det har jag också tänkt göra, men för att verkligen ge mig hän och leva det enkla livet har jag bestämt mig för att ha en sommarserie på bloggen.

Jag har tänkt att publicera några inlägg från Stjärnkikarna… så under mina semsterveckor kommer jag på tisdagar att publicera ett inlägg i veckan från Stjärnkikarna.

Hur kan jag göra det? Jo, det kan jag genom att alla inlägg på Stjärnkikarna är licensierade under Creative Commons licensen by (erkännande), nc (icke kommersiellt), sa (dela lika). Så de inlägg som jag återpublicerar kommer också att publiceras under den licensen.

Jag vet, jag vet, jag vet… Säg inget, jag vet…

2 tankar kring ”Jag har tänkt köra en sommarserie

  1. Pingback: KristinaAlexanderson

  2. Pingback: Kristina Alexandersons blogg » Sociala medier skapar en IKEA-effekt för skolarbetet

Kommentarer inaktiverade.