I Guerilla TV min sista dag i Almedalen

Jag har lagt till med en liten morgonvana under veckan i Visby det är att ta den lilla promenaden från vår lägenhet till stadskärnan innanför ringmuren, och vara med på ett frukostseminarium under Almedalsveckan. Jag har valt olika seminarier, om skolan, kulturen, sociala medier, men jag är förtjust i sociala medieakuten, där är stämningen gemytlig. Joakim Jardenberg, Brit Stakston och Björn Falkevik skapar med sin GuerillaTV frukosttv, när den är som bäst, med ett bra innehåll och med för Almedalen relevanta gäster.

Politik 2.0 Iphone (IMG_5886) by Johan Lange CC (by, nc)

Imorse dök jag upp i god tid, vill ju få plats, och blev inbjuden att vara med som gäst, tänk vilken ära. Att vara med i internet-TV och prata om skolpolitiken, som jag tycker saknar fokus på det som är det viktigaste, nämligen vad skolan ska lära eleverna, men det är som Jocke säger vi lärare har stor frihet att tolka våra styrdokument, men i det ligger också ett stort ansvar för oss i skolan att ta oss an de stora frågorna om vad barnen behöver kunna för att kunna hantera sin samtid och vår framtid. Att sedan få epitet ”Hela Sveriges favoritlärare” av @Jocke på twitter är inte illa.

Missade du sändningen kolla in inspelningen nedan:

Watch live streaming video from jmwkommunikation at livestream.com

Imorgon kör Brit, Jocke och Björn säsongens sista sociala medieakut live klockan 10.00, häng på och kolla! Det är bra och riktigt cool Guerilla TV!

6 tankar kring ”I Guerilla TV min sista dag i Almedalen

  1. Pingback: KristinaAlexanderson

  2. Pingback: KristinaAlexanderson

  3. Pingback: Lars Lundqvist

  4. Pingback: Ann Markström

Kommentarer inaktiverade.