Nyfiken på mig?

Läs då månadens porträtt på Skolbibliotek.se, det handlar nämligen om mig. En liten teaser kan jag väl ge er för att ni ska vilja läsa mer, vad är det som driver mig?

Vad är det som driver dig och vilken är den röda tråden i det du gör?

Den röda tråden i det jag gör? Det som främst driver mig i min vardag i skolan, livet och rent generellt är att jag älskar att lära, lära nytt, att utmanas och utmana. Roligt att ni väljer att beskriva mig som en ”känd” profil (även om jag inte känner mig så ”känd” direkt). Men visst, jag använder sociala medier en hel del, de är viktiga verktyg i min vardag.

Läs hela intervjun med mig…

Det här var en svår puff att skriva. Men är du nyfiken på min relation till bibliotek så lär du hitta mer där…

2 tankar kring ”Nyfiken på mig?

  1. Pingback: KristinaAlexanderson

  2. Pingback: Kristina Alexanderson – min räddare i nöden! | Anne-Marie Körling

Kommentarer inaktiverade.