Till dig som vill delta i Webbstjärnan!

Igår var jag i Örebro och prata om webbpublicering och Webbstjärnan, idag har jag varit på hemmaplan och pratat webbpublicering och Webbstjärnan. Det är en stor lycka att få prata om hur webbpublicering kan bli en del av skolarbetet, och än större är lyckan när man i pausen blir stoppad av en lärare som säger:

– Så du är inte lärare längre?

– Nej, jag är tjänstledig detta år för att arbeta för .SE

– Åh, jag som så många gånger ha velat mejla, skriva till dig och säga ”Vill du bli min mentor”, för jag har som du svenska och samhällskunskap, men möjligheterna på min förra skola var så små för att arbeta med internet som ett verktyg, med webbpublicering i klassrummet, så det har liksom aldrig blivit av. Men nu har jag bytt skola med mer möjligheter och så får jag träffa dig, för jag vill också göra det som du gör, blogga om konflikter, blogga om romaner, blogga med mina elever.

Vi det här laget vet jag inte riktigt vad jag ska säga, mer än att jag är glad, att hon är här och vill pröva, vill våga, vill ge sig hän. Och jag tänker det är bäst att jag skickar med henne och alla andra som vill lite länkar, så att de som vill inspireras kan komma igång…

Jag vill gärna ge så mycket mer… så fråga, mejla, återkoppla, för jag är så oerhört glad över att jag inspirerat, och än mer tacksam för att du berättade, tack!

Till dig som undrar över Webbstjärnan säger jag bara kolla in den här muffinspresentationen, den gör en sugen!

3 tankar kring ”Till dig som vill delta i Webbstjärnan!

  1. Pingback: KristinaAlexanderson

  2. Pingback: Therese Göterheim

  3. Pingback: Pernilla Rydmark

Kommentarer inaktiverade.