Jag tar bilder på Kloner

Jag tar bilder på klones, Clone1 & Clone2, kort och gott CC.

Typografi ii

I kväll fick jag frågan på flickr om en bloggare fick använda min bild och publicera den på sin blogg, låta min klonbild bli en del av hennes projekt, som handlar om bilder av fönster. Ett fönster om dagen på en superläcker blogg, och jag inser att jag är förtjust i fönster, så den bloggen ska jag följa, inte för att min kloner kanske kommer att finns där utan för att den är fylld med utblickar, med utsikter, med fönster, och vad de symboliserar, en blogg fylld av reflektioner.

Spana in bloggen Windowproject2010.

3 tankar kring ”Jag tar bilder på Kloner

  1. Pingback: KristinaAlexanderson

  2. Pingback: WindowProject2010

  3. Pingback: THANKS! | Window Project 2010

Kommentarer inaktiverade.