Jag älskar lärare, de är underbara!

Idag har Webbstjärnan haft en Workshop om WordPress för lärare. Jag brukar var den som håller i utbildningarna idag har jag suttit med och lyssnat när min kollega Rebecka Gustafson som hållit i utbildningen. Och dagen har varit full med frågor och funderingar, kring webbpublicering, kring varför det blir som det blir…

Och många härliga kommentarer som

– jag är lite trött nu

– jag har hatar den där widgetarna

– kan du vänta lite min dator hänger sig lite

– suck

Men mest har dagen varit fylld med skratt och frågor som har lärarna har kastat ut i hörsalen. Men jag och Rebecka vet att efter den här dagen kommer webben att fyllas av än fler suveräna elevarbeten, genom Webbstjärnan.

6 tankar kring ”Jag älskar lärare, de är underbara!

 1. Pingback: KristinaAlexanderson

  1. Anna

   Hej Kristina!

   Tack så mycket för en väldigt inspirerande dag. Nu blir det WordPress för hela slanten. Jag har länge varit sugen på att försöka, men först nu känner jag att jag har redskapen för att våga…

   /Anna

 2. Pingback: Linda Spolén

 3. Pingback: Ombytta roller på kurs « metabolism

 4. Pingback: Annika Wiman

Kommentarer inaktiverade.