Jag är vägröjare för sociala medier

Igår orkade jag efter mycket möda orkade läsa igenom motiveringen för Guldäpplet igen och idag så sträcker jag på ryggen och tänker så är det jag är redan en vinnare, precis som min biträdande rektor så klokt sa.Det har nämligen juryn sagt genom att göra mig till finalist med motiveringen:

Hon har blivit en vägröjare för de sociala medierna som ett professionellt forum

Idag beger jag mig till Umeå i egenskap av projektledare för Webbstjärnan för att prata om webbpublicering och skoltävlingen Webbstjärnan men även om hur skolan kan använda sociala medier, bloggar, Facebook, Twitter och Youtube bland annat i undervisningen eller för att synliggöra skolarbetet.

4 tankar kring ”Jag är vägröjare för sociala medier

  1. Pingback: KristinaAlexanderson

  2. Pingback: Anna-Stina Takala

  3. Pingback: Mona Wallin

  4. Pingback: bibliobuster

Kommentarer inaktiverade.