Gilla-knapp även på min blogg (för dig Joachim Thornström)

Jag minns TeachMeet i våras så väl, när Joachim pratade sig alldeles varm för Gilla-knappen på Facebook. Han gilla och gilla och gilla. Sedan dess har jag också velat gilla, och att andra ska gilla det jag gör.

Dessvärre är jag en ganska medelmåttig Facebook användare, men jag jobbar på att gilla och hänga på Facebook. Ett steg i mitt gillande är att jag letat efter en gilla knapp som jag kan sätta upp på min blogg. Idag på jakt efter något helt annat hittade jag Hans Kullins enkla beskrivning, som  av hur man sätter dit en ”gilla-knapp” på sin blogg.

Det visade sig inte vara riktigt så en enkelt som jag trodde det skulle vara men med lite genvägar och lite trix så fixa jag det nu, och nu har både min och Creative Commons bloggen en gilla knapp, så nu är det bara upp till er och mig att klicka på gilla.

Så gilla!

2 tankar kring ”Gilla-knapp även på min blogg (för dig Joachim Thornström)

  1. Pingback: KristinaAlexanderson

Kommentarer inaktiverade.