Vad får man uppleva som bloggare?

Jag började blogga för att kunna reflektera, för att fundera kring frågor som jag ställer mig, frågor jag möter, för att få ge en bild av hur det är att vara lärare, för att det är roligt, för att jag gillar det. Min blogg har hela tiden berört frågan hur internet, sociala verktyg kan vara hjälpmedel för skolan, för undervisningen, för elever och för mig som lärare i mitt pedagogiska arbete, om skolan. Jag trodde aldrig att min blogg skulle göra skillnad för någon annan än för mig själv, men kanske, kanske…

Idag blev jag twitterpingad av Peter Andersson som skrev:

@kalexanderson Du har blivit fullmäktigemotion 🙂 http://peterlandersson.blogspot.com/2010/11/huddinge-tar-taten-med-sociala-medier-i.html

Oj, det känns stort. Jag har, genom min blogg blivit underlag för en motion för skolorna i Huddinge. COOLT

Kolla själv om du inte tror på mig 🙂

3 tankar kring ”Vad får man uppleva som bloggare?

  1. Pingback: KristinaAlexanderson

  2. Elisabeth

    Jag tror din blogg gör skillnad för många. Du har substans i det du skriver. Tipsade senast idag om din blogg för mina kollegor. Sen jag själv började blogga har jag märkt hur enormt roligt det är. Jag lär mig oerhört mycket och har nu börjat använda mig av bloggen som ett naturligt moment i undervisningen då det känns naturligt.

  3. Pingback: Anne-Marie Körling

Kommentarer inaktiverade.