The Clones och jag gör en adventskalender

Till @lillmacho, eller Karin Ajaxon gör jag och mina kloner en adventskalender i väntan på det nya året. Den uppdateras varje dag med en ny bild på flickr, men idag har vi valt att publicera alla bilder så här långt. Tanken är att det kanske finns fler som uppskattar @lillmacho och kloner till jul…

4 reaktion på “The Clones och jag gör en adventskalender

  1. Pingback: KristinaAlexanderson

  2. Pingback: Pernilla Rydmark

  3. Pingback: clones

  4. Karin- lillmacho

    Det värmer så mycket när jag vaknar (eller inte har somnat än) att se en ny lucka i kalendern. För jag vet att när jag öppnar den så kommer jag bli glad, imponerad av fotot och mysa av vetskapen att någon uppenbarligen har roligt när denna någon ger sig ut i snön med klonerna eller pysslar i miniatyr.
    Tack Kristina!

Kommentarer inaktiverade.