Lite mer kloner bara för att jag kan och vill

Jag deltar på söndagar i Fotosöndag tillsammans med mina kloner, det är bara att jag har lite svårt att bara ta två bilder för att illustrera ett tema, på temat Sharing is Caring blev det tio, och nio av dem är ett bildspel.

Men att historien skulle sluta här kändes lite märkligt kanske är det här fortsättningen. Har testat ljus och vintermörkret, kylan. Kanske kan man säga att hämnden är ljuv…

Sedan vill jag passa på att slå ett slag för min och klonerna adventskalender som uppdateras varje dag på flickr/twitter och såsmåning om på Facebook och här såklart i bildspelet som lägger till en bild imorgon.

3 tankar kring ”Lite mer kloner bara för att jag kan och vill

  1. Pingback: KristinaAlexanderson

  2. Pingback: Maria Gustafsson

  3. Pingback: Geek out - på internettet finns det de delar din passion | Kristina Alexandersons blogg

Kommentarer inaktiverade.