2011 tar jag en dag i taget, en vecka, en månad och ser hur det går…

Min adventskalender gav mersmak, och tanken är att jag ska göra ett 365-projekt, men jag lovar inte att jag fixar det, men tar en dag i taget, en vecka i taget, och klarar jag sju dagar klarar jag en vecka till, men jag vet inte om jag förmår utan att få hjälp. För är det något jag vet så är det att

 • det kommer att stå still,
 • det kommer att vara svårt,
 • det kommer att vara motigt
 • det kommer vara roligt
 • det kommer vara lärorikt, men

det behövs stöd, och det kan du ge genom att säga, som Mats gör idag på sin blogg i inlägget min lille vän ser tillbaka på kungahuset, eller som it-mamman säger jag älskar dina kloner. Du behöver inte säga det, det räcker nog med:

-Åh, va trevligt det är. Eller som frågar.

-Du, Kristina, de där klonerna, varför håller du på med det, jag menar det verkar spännande…

Jag är ute på en resa i att lära mig mer om fotografi, om bild och om att berätta med bild, men även om webben och sociala medier och jag har bestämt mig för att avsätta 2011, en dag i taget, en vecka i taget för att försöka lära mig mer, men jag prövar mig fram.

Jag postar, publicerar en bild om dagen, kanske fler men en åtminstone och om du är nyfiken, vill följa min resa så uppskattar jag det, du kan följa det via twitter, eller genom att klicka på frimärkena på Facebook eller prenumerera på bilderna via e-post eller kanske ha dem i din rss-läsare, eller kanske göra det via flickr där bilderna en efter en kommer att samlas.

Jag har funderat mycket på hur detta projekt kommer att påverkar bilden av mig, vilken bild ger man av sig själv när man på fullaste allver startar ett fotoprojekt som går ut på att fotografera Cloner, The CClones 2011. Vad säger det om mig?

Jo,

 • att jag är målmedveten,
 • att jag vill lära mig mer,
 • att jag tycker det är roligt med fotografi

Till mitt stöd har jag också Pernilla och några vänner på flickr som kör sina 365-projekt. 365 dagar är LÄNGE, jag menar väldigt länge, får se om jag klarar veckan ut

7 tankar kring ”2011 tar jag en dag i taget, en vecka, en månad och ser hur det går…

 1. Pingback: KristinaAlexanderson

 2. Pingback: malin ströman

 3. Pingback: The CClones blev bildbloggade i veckan | Kristina Alexandersons blogg

Kommentarer inaktiverade.