Stöd för ungt entreprenörskap på nätet

The Mini and Big Stormtrooper

Jag ä stolt över att jag kan säga att jag i mitt arbete stödjer unga entreprenörer, vi vill att de ska får möjligheter att lära sig mer om webben, mer om hur man skapar en webbplats för att kunna sälja sina produkter, använda webben för att marknadsföra sin affärsidé, kommunicera med sina kunder.

Vi på Webbstjärnan vet att vi har en stor grupp i skolan som under sin gymnasietid arbetar inom och med UF, ungt företagande, och i samband med det arbetet skapar ett eget företag. Många av dessa företag gör egna webbplatser, många vill använda webben för att sälja sina produkter. Det är inte helt lätt, vi vet att många vill och försöker, men att det inte alltid finns det stöd, den hjälp som kan behövas genom att vi har skapat en enkel guide för att skapa en företagssajt och till den finns en liten webbplats min företagssajt som visar hur det kan fungera med vissa plug-ins i WordPress.

1 tanke kring ”Stöd för ungt entreprenörskap på nätet

  1. Pingback: KristinaAlexanderson

Kommentarer inaktiverade.