Det överraskar mig om och om igen arbetat med CClonesA Surprise Attack, originally uploaded by Kalexanderson.

Jag slås om och om igen av vilken lust som mitt fotoprojekt CClone vars fan-page är http://facebook.com/cclones väcker hos mig.

Till den här bilden lockade snön, och sedan hade en av sönerna bestämt att soldaterna från Toy Story skulle vara med.

Inför stunden med clonerna och kameran står jag ofta ganska tom, det är när jag sätter upp figurerna som historien tar form, jag prövar mig fram. Tar en bild, byter vinkel, lägger till attribut som jag hittar i barnens leksakslåda. I arbetet med bilden växer också en historia fram. På den här bilden syns det knappt vad de gör i snön, men de skottar (mini-klonerna) och helt plötsligt står det en grupp soldater framför dem.

Sedan prövar jag mig fram, med vinkel, och rörelser. Det tar tid, är tålamodsprövande men ack så skoj. Jag får utlopp för en del av min kreativitet. Nytt spännande, stort och svårt. Men jag pillar vidare. Har kommit till bild 51 http://www.flickr.com/photos/kalexanderson/5461205156/ och det är många dagar kvar… Så gilla….

1 tanke kring ”Det överraskar mig om och om igen arbetat med CClones

  1. Pingback: KristinaAlexanderson

Kommentarer inaktiverade.