The CClones blev bildbloggade i veckan

Jag håller på med mitt 365 -projekt att fotografera 365-bilder på min mellansons kloner, CClones. En del av er kanske följer det på på Facebook genom att gilla deras page, GÖR DET, twitter eller flickr. Själva fotograferande har utvecklats en del sedan jag startade mitt klon-projekt. Bilderna har blivit mer och mer av berättelser, och i valet av bild för dagen står just vilken berättelse som jag vill berätta i centrum. Arbetet med klonerna är roligt, svårt och när en blogg som BoingBoing väljer att publicera en av mina bilder blir det dessutom stort…

I tisdags blev min bild That is not the Clone we are looking for publicerat på Boing Boing under kategorin Art och Design, oj, det är stort. Mitt lilla projekt blev helt plötsligt inte så litet, tur att det bara var för en dag, sedan fortsätter vardagen med CClones som vanligt…

That is not the Clone we are looking for

4 tankar kring ”The CClones blev bildbloggade i veckan

  1. Pingback: KristinaAlexanderson

  2. Pingback: kalexanderson

  3. Marie Anderssone

    Hej. Det har nog blivit lite fel, Du har länkat till Detektivenemilochvi från: That is not the Clone we are looking for. Bara så att du vet och att du får länken dit du vill 🙂

Kommentarer inaktiverade.