Creative Commons -vad är det?

Vi på Webbstjärnan laddar om för en ny omgång och i samband med det har vi gjort en liten filmserie om upphovsrätt, källkritik och Creative Commons. Alla med dess projektledare i huvudrollen. Vi håller nu på att lägga upp dem på YouTube, och har börjat bakifrån med filmen som heter Creative Commons vad är det?

Kanske något som du vill förgylla påsken med? Vad vet jag? Spana in 🙂

6 tankar kring ”Creative Commons -vad är det?

  1. Pingback: KristinaAlexanderson

  2. Pingback: Peter Forsman

  3. Marie Linder

    Jättebra! Den här filmen ska jag visa eleverna när vi kommer tillbaka från lov. Jag vet att de kommer att tycka om den. De har lagom mängd förförståelse för att känna igen, och de kommer att tänka ”Just det, det här känner jag ju till”. Ett fint tillfälle för att befästa kunskaper och få känna sig lite kunnig. Tack Kristina!

  4. Pingback: Elisabet Norin

Kommentarer inaktiverade.