Ungt entreprenörskap på webben-Swart Creative

Swart Creative

I förra veckan var jag för Webbstjärnans räkning på Gotland och träffade två unga entreprenörer som gemensamt driver reklambyrån Swart Creative. En reklambyrå som två gymnasieelever driver som ett eget projekt och som ett projekt för skolan.

Jag var grymt imponerad av deras driv, deras fokus och av skolan Donnergymnasiet i Klintehamn som låter sina elever göra professionella uppdrag, som de även få möjlighet att ha tillgodo i skolarbetet och bli bedömda på. Precis så måste det vara om man ska stimulera elevers entreprnörskap, att elever måste kunna tillgodo-göra sig det de gör utanför skolan även i skolan.

Om Swart Creative har jag skrivit en lite längre artikel på Webbstjärnans sajt som du kan ta del av. Om du vill kan du även se filmen där pojkarna själva pratar om sitt projekt i Webbstjärnan som är skapad av Björn Falkevik.

3 tankar kring ”Ungt entreprenörskap på webben-Swart Creative

  1. Pingback: KristinaAlexanderson

  2. Pingback: KristinaAlexanderson

Kommentarer inaktiverade.