Var på nätet övar barnen multiplikationstabellen?

Frågan och önskemål om tips på sajter där barn kan öva på multiplikationstabellen finns i artikeln Spel och film toppar om barnen själv får väljaStiftelsen för internetinfrastrukturs webbplats. Barnen som intervjuas går i min sons klass och jag är slås över att bilden i unga svenskar och internet bekräftas.

Barnen i artikeln berättar att de använder internet för att spela, lyssna på musik, chatta, öva på multiplikationstabellen, skapa zoo, bli supermodeller och kändisar. Tänka sig. Och ett tips på en sajt där man kan öva på multiplikationstabellen är väl Årstaskolans Kunskapshubb och som den här där Martin förklarar åttans tabell

3 tankar kring ”Var på nätet övar barnen multiplikationstabellen?

 1. Pingback: KristinaAlexanderson

 2. Pingback: Ulrika Jonson

 3. Patricia Diaz

  Hej Kristina,
  Tack för ännu ett tänkvärt inlägg på en riktigt bra blogg!
  På min sida Språk & IKT (www.patriciadiaz.se) hittar eleverna ännu en plats där de kan öva upp olika förmågor – men där handlar det om engelska och spanska istället för multiplikationstabellen! 🙂 Sprid gärna till de som kan tänkas vara intresserade!
  Vänliga hälsningar,
  Patricia

Kommentarer inaktiverade.