Tänk vilka möjligheter Creative Commons medför…

The Clones are making a homemade sea

Först ska jag säga Tack till Håkan Dahlström som gav mig tipset om att följa upp länkarna från ens flickr-ström. Jag har aldrig gjort det, tidigare. Men efter att ha läst Håkans grymma gästinlägg på Creative Commons Sveriges blogg kunde jag ju inte låta bli. Jag var bara tvungen och hamnade på en bloggpost som heter 34 Clever Examples of Toy Photography. Jag tänker att det är väl häftigt att jag nämns där och klickar naturligtvis på länken.

Jag finn representerad med flera bilder, men i samma inlägg nämns även min stora förebild och idol Stéfan, tänk lilla jag och så… Det är möjligheter som Creative Commons medför.

3 tankar kring ”Tänk vilka möjligheter Creative Commons medför…

  1. Pingback: KristinaAlexanderson

  2. Pingback: Uppdragsmedia

Kommentarer inaktiverade.