Om lyckan att träffa BloppFashion

The Bloppfasion and BlondinBella (Isabella Löwengrip)

The Bloppfasion and BlondinBella (Isabella Löwengrip) by Kalexanderson

I Webbstjärnan har vi massor, jag menar massor med entreprenörer som deltar i vår tävling. De skapar häftiga, spännande webbplatser som får oss som tar del av dem att häpna och chippa efter andan. Tänk vilka elever det finns. Vilka affärsidéer, vilka entreprenörer. Bland alla dessa entreprenörer finns BloppFasion, en modeportal på nätet.

BloppFashion.se är hemsidan för dig som vill sälja, byta eller köpa secondhand kläder och accessoarer på nätet, samtidigt som du har möjligheten att öka trafiken till din blogg. Hos oss blir du också inspirerad av nytt och fräscht mode samtidigt som du får ta del av nya och spännande bloggar.

Jag hade lyckan att möta dem när jag var Helsingborg i fredags och ingick i gänget i årets bästa lineup och prata med dem om deras arbeta och affärsidé. Personligen tycker jag att det är ett spännande projekt som Blopp har genom att de använder sociala medier för att genomföra sin affärsidé. Och jag frågade dem naturligtvis vilket receptet för deras framgång är och fick snabbt svaret:

Vi är drivna, väldigt drivna

Men, hur har ni gjort för att skapa den webbplats som är er framgång?

Jo, berättar Alexandra Wiseman, vi tog kontakt med den kille som vi visste gjort en snygg sajt för ett framgångsrikt UF-företag redan i fjol. Och sedan träffades vi och det klickade.

Hur ser framtiden ut hur har ni tänkt er framtiden? Frågar jag.

Vi ska starta ett AB till hösten berättar Alexandra, det är stort, ingen mer lek nu. Men tänk vad vi har lärt oss, om vi bara hade vetat det vi vet nu så hade vi varit ännu bättre, tjänat mer pengar.

Hur det går för Blopp i Webbstjärnan? Jo, det kan ni följa genom att spana in om de tillhör listan över de som juryn nominerade, den publiceras visst imorgon

3 tankar kring ”Om lyckan att träffa BloppFashion

  1. Pingback: KristinaAlexanderson

  2. Emmy

    Det var en lycka att träffa dig med, vilken energirik och positvi människa du är, hela du sprider glädje och god stämning! Hoppas vi ses igen, vi kan nog lära mycket från dig 🙂

Kommentarer inaktiverade.