Framtidens pengar – om skapande, CC och pengar?

The Clones is playing the piano at Bokia in Helsingborg (i)
Om jag förstått det rätt, men lita inte på mig så kommer det imorgon födas en ny företeelse i Sverige, en så kallad CC-salong. Och som värd för salongen står Cloudberry projektet och Jonas Öberg.

The Cloudberry Project brings Creative Commoners from the Nordic countries together. We’re a collaboration between the Creative Commons groups in Iceland, Norway, Sweden, Denmark and the Faroe Islands and work together with the aim to increase the use of Creative Commons in the Nordic countries.

Hela salongen och deras gäster är nämligen på resande fot i Norden, vilket i sig är häftigt och de pratar på alla salonger på samma tema, om jag förstått det rätt. Jag ska vilket fall som helst ska jag ta mig till denna salong för att lyssna på en diskussion även om jag tror att det kommer bli ett samtal eller kanske en eller tre föreläsning (ar), eller kanske en till tre presentationer/tankar kring

framtidens pengar.Vad tänker unga vuxna om pengar, delning och värde? Hur kan vi skapa nya system för välstånd och överflöd? Hur ser framtiden ut för banker och andra finansiella institutioner i kölvattnet av den nya tekniken? Hur relaterar dessa frågor till vår egen skapandekraft och kulturell utveckling?

Det är några av de frågor som våra talare Dr. Mathias Klang, Gabriel Shalom och Jay Cousins kommer att beröra under en kväll i Stockholm den 5e maj.

Var: Stallet, Stallgatan 7 (nära Nybroviken)

T-banestation Kungsträdgården (blå linje) eller Östermalmstorg
(röd linje).
När: 5 maj kl 19.00

Jag tycker att själva programmet är mystiskt dunkelt och spännande, ser fram emot att ta del av var dessa tre unga vuxna har för perspektiv på framtidens pengar etc…

Salongen är öppen för alla att delta i så Du är också hjärtligt välkommen …

1 tanke kring ”Framtidens pengar – om skapande, CC och pengar?

  1. Pingback: KristinaAlexanderson

Kommentarer inaktiverade.