En fest för elevers lärande

Kristina och .se

Vi på Webbstjärnan håller på att in i det sista förbereda årets prisutdelning. En final på ett år av massor med spännande insatser, och tänk vad vi har fått ta del av fina bidrag om allt mellan himmel och jord, och nu är det final och 28 lag har kommit så långt. Och konkurrensen har varit så hård.

I morgon avgörs det och vi ska ha en fest. En fest som ska hylla elevers lärande, elevers kunnande, elever och lärares initiativ att inom ramen för sitt skolarbete använda internet som ett verktyg och som en möjlighet. I resan mot målet har vi sett så många fina bidrag och jag är som projektledare mest stolt över att säga att vi på måndag ska skicka ut ungefär 2500 diplom till alla de elever som klarade att visa att de har grundläggande kunskaper i webbpublicering. Det kommer att bli ännu en fest, en hyllning av alla de enskilda insatser av lärare/pedagoger/bibliotekarier i svenska skolan som hjälp och tillsammans med sina elever utforskat internets möjligheter för skolan.

Har du missat något av våra nominerade lag? Det är inte försent att läsa på, och ta reda på vad de säger när vi ställer dem mot väggen.

Och tack Cecilia Bengtson för att du satte ord på vår final, en fest för att hylla elevers lärande.

5 tankar kring ”En fest för elevers lärande

  1. Pingback: KristinaAlexanderson

  2. Pingback: .SE

  3. Pingback: Jessica Bäck

  4. Pingback: Pernilla Rydmark

  5. Pingback: Rock on – tankar från teachmeet och framtidens lärande | Skolbiblioteken Ekerö

Kommentarer inaktiverade.