Länkar är Internets blodomlopp – wow vilken bild!

Få via mejl en påminnelse, och jag tänker det här minns jag inte, eftersom det finns en länk så klickar jag på den och får upp Magnus Bråths inlägg På måndag börjar den årliga Bloggkärleksveckan. OCh läser följande:

Tanken med bloggkärleksveckan är enkel, blogga om en bloggare du tycker förtjänar mer uppmärkssamhet, någon du gillar.

Länkar är Internets blodomlopp, genom länkarna färdas allt det som gör Internet levande. Här kommer läsare till din blogg och dessutom en liten push som visar sökmotorer att du är någon att räkna med. Varje länk på nätet är nämligen en röst, om jag länkar till dig så röstar jag på dig i Googles och de andra sökmotorernas ögon och du kommer få en lite bättre position i sökresultaten. Genom att passa på att länka till bloggare som du gillar ger du dem alltså massor av bra effekter.

Jag funderar vem länkade jag till i fjol? Vilka bloggare vill jag ge en skjuts med en länk, eller två? Kommer jag få någon? Vet inte med jag tänker att jag ska vara med… ska skicka mina länkar med kärlek och omtanke i hjärtat. Börjar med att att skicka en länk till gårdagens vinnare i Webbstjärnan Projeket Tjernobyl, Myrsjöskolan6b och Detektiven Emil och vi. Samt uppmuntrar alla er andra som bloggar att vara med. det är bara att:

Det är inte svårare än att du bloggar om någon du gillar.

Och på Internet finns det massor som vi gillar eller hur 🙂 Så var med, du också

7 tankar kring ”Länkar är Internets blodomlopp – wow vilken bild!

  1. Pingback: KristinaAlexanderson

  2. Pingback: eija salminen

    1. Kristina Alexanderson Inläggsförfattare

      minns du eller tjuvkikade du 🙂 Det är en blogg jag gillar, jag förstår att den fick min länk kärlek… Tack Magnus för påminnelse och kommentaren

  3. Pingback: Magnus Bråth

  4. Pingback: Håkan Persson

Kommentarer inaktiverade.